online katalógus

2021.04.19. 12:30

Újra kinyitott a kapukönyvtár

TN

Forrás: MW-archívum

Fotó: Makovics Kornél

A Tolna Megyei Illyés Gyula Könyvtárat továbbra sem lehet látogatni, viszont a kapukönyvtár április 8-tól újraindult, illetve a beiratkozott olvasóknak továbbra is biztosítják a házhozszállítás lehetőségét az Otthonkönyvtár Mindenkinek szolgáltatás révén, tudtuk meg Liebhauser János igazgatótól.

Kölcsönzéshez választani a Tolna Megyei Illyés Gyula Könyvtár online katalógusából lehet, de a könyvtárosok is szívesen ajánlanak olvasnivalót. Csak a kölcsönözhető állományból lehet választani. A könyvtárközi kölcsönzés lehetőségét a megyén belül ingyenesen biztosítják, egyszerre összesen maximum tíz dokumentumot lehet kivenni egy hónapra.

A beiratkozott olvasók az összekészített dokumentumokat előre egyeztetett időpontban, hétfőtől péntekig, 9.00-tól 16.00-ig, szerdánként 17.00 óráig vehetik át. Havonta egyszer (keddenként), csak Szekszárd területén, házhoz szállítják ezeket, kivéve az otthonukban gyógyuló, valamint hatósági házi karanténban lévő olvasók esetében, nekik ugyanis nem visznek házhoz könyveket.

Borítóképünkön: az összekészített dokumentumokat előre egyeztetett időpontban lehet átvenni

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában