nyitás

2021.05.14. 21:56

A Tömbbelső koncertek is elindultak Pakson

TN

Fotó: Molnár Gyula

Újra látogatható lesz a paksi Csengey Dénes Kulturális Központ május 17-től. A törvényben meghatározott szolgáltatások, mint a színház, mozi és kiállítás igénybevételéhez a védettségi igazolvány szükséges. Könyvtári kölcsönzés, ügyintézés ablakon keresztül működik, helyben olvasásra továbbra sincs lehetőség.

A Házhoz megy a könyvtár elnevezésű program, a könyvtárközi kölcsönzés és a szakdolgozatukat írók online segítése folyamatosan működik. A mozi nyitásának tervezett időpontja: május 20.

Újraindult a Tömbbelső koncertek sorozat, ezt pénteken az Atom téren Tóth Viktor szaxofonművész és társai nyitották meg. A lakóházak között, tereken, parkokban csendült és csendül fel a zene helyi, Paksról elszármazott és országosan ismert énekesek, zenekarok előadásában. A Tömbbelsők között program keretében fellép a Road Six Sax, a Shisha Café, a Gang Band, Kovács Aliz, a Medinai Tamburazenekar, a Berek Brothers, a Csurgó zenekar, a Walking Mama, a Pengetős trió. A koncertek sorát pedig a Takács Tamás Blues Band koncertje zárja. Együtt keresték útjukat, zenéjükben a pillanat szabadsága – és teremtő ereje táncol a kaland vágyával. A jazz, a bolgár népzene, a kortárs zene, vagy akár a funk, a pillanatba oldódik, s vágyik kedves zenévé lenni. A további koncertek plakátjai folyamatosan kerülnek ki a Csengey Dénes Kulturális Központ közösségi oldalára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában