XX. Völgységi Könyvfesztivál

2021.09.10. 12:30

Mától találkozhatnak az írók az olvasóikkal

A XX. Völgységi Könyvfesztivált pénteken fél négykor nyitja meg Filóné Ferencz Ibolya polgármester a Perczel-kertben.

Sz. Á.

Forrás: MW-archívum

Fotó: Mártonfai Dénes

A vasárnapig tartó rendezvény első napján egyebek mellett Kalózkaland játszóház, rajzpályázat, illetve a Solymár Imre Városi Könyvtár logópályázat-eredményhirdetése, festmény- és nosztalgia-fotókiállítás szerepel a kínálatban. Délután fél öttől könyvbemutatók és előadások kezdődnek. Az érdeklődők megismerkedhetnek Christina Arnold Wolki und ihre Freunde c. gyermekkönyvével, majd Szántó Dániel a kortárs magyar krimik világába enged betekintést.

A bibliai ünnepekről délután öttől Rostás Zoltán tart előadást. A bonyhádi zsidóság a 18–20. században címmel Szabó Tibor kalauzolja a közönséget ebbe az időszakba. A Százfok-öböl réme című, M. Kácsor Zoltán által jegyzett kötet 18 órától tárul a könyvbarátok elé. Dr. Szőts Zoltán és Szentes Gábor Zsidó emlékek Bonyhádon című látványtérképe 18.20-tól, Koller Mártonné Emlékeim Bonyhádról és bonyhádiakról című könyvének bemutatója pedig 19 órától várja a közönséget.

Borítóképünkön: Legutóbb 2019-ben találkoztak Bonyhádon a könyvbarátok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában