kiállítás

2021.10.07. 12:30

Fényképszerű és sejtelmes képek a tárlaton

F. E. B.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Fotó: Beküldött fotó

Tamaskó-Komjáti Anett szekszárdi portréfestő „Női minőségek” című kiállítása nyílt meg október elsején a kölesdi Kossuth Művelődési Házban. A tárlatot Lönhardt Ferenc, a Bárka Művészeti Szalon Egyesület elnöke nyitotta meg. A megnyitón közreműködött Szabó Mátyás zenész, valamint a megnyitót követően Szabó Dávid „Fél óra gitáron” című műsorát hallgathatták meg a résztvevők.

Hagyománynak számít, hogy a szüreti felvonulást megelőzően kiállítás nyílik Kölesden. A tárlatok szervezése, valamint a Kölesdi Képtár is Baranyai László nevéhez fűződik, amelyben több mint 250 alkotás található meg. Kezdeményezése az 1970-es évekből indult. Létrehozta a Látás- és Ízlésnevelés csoportot.

A kiállítási anyag egyik képe

– Tamaskó-Komjáti Anett szimpatikus, fiatal tanárnő, a portréi színesek, minden korosztályt megfest. A legtöbb képén fényképi minőségben adja vissza a modellek arcvonásait, számomra mégis a kissé sejtelmesebb képek az elragadóbbak – mondta el lapunknak Greifensteinné Zsebe Anita, a művelődési ház vezetője.

Az olajfestményeket október 25-ig tekinthetik meg a látogatók.

Borítóképünk: A kiállítás megnyitójának közönsége

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában