Térzene Program

2022.06.02. 12:30

Nagy sikert arattak a Pécsről érkezett művészek

A Térzene Programban Györfi Anna, a Pécsi Nemzeti Színház színművésze, Domján Edit-díjas előadó Kéméndi Tamás harmonikaművésszel és Solymosi Péterrel, a Pannon Filharmonikusok szólamvezető első trombitásával, valamint a PTE Művészeti Kar és a Pécsi Művészeti Gimnázium trombitatanárával lépett színpadra vasárnap délután a Perczel-kúriában.

F. E.

Szépszámú közönség jött össze a kúriánál (Beküldött fotó)

Az ingyenes koncertnek hatalmas sikere volt. – Több mint százan vettek részt a vasárnapi előadáson, kiváló volt a hangulat, és az időjárás is nekünk kedvezett. A trió repertoárja rendkívül színes volt, francia sanzonok, könnyed komolyzene, filmzene, valamint virtuóz hangszeres művek egyaránt elhangzottak – tájékoztatta lapunkat a rendezvény szervezője, Lukács József. 

A dalok között olyan ismert darabokat hallgathattak meg a jelenlévők, mint a Monti-csárdás, a La vie en Rose, a Meseautó vagy a Besame Mucho. Györfi Anna színművészt legközelebb A miniszter félrelép című bohózat főszerepében láthatja a nagyérdemű a Pécsi Nemzeti Színházban. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában