TV-ajánló

2022.10.15. 12:40

A dzsungel rejtekében

A Jumanji egy igazi remekmű, gyerekkorom egyik legkedveltebb kalandfilmje. Az eredeti 1995-ös változatban egy társasjátékkal játszanak a szereplők, és abból jönnek elő a rémisztőbbnél rémisztőbb karakterek, míg az új változatban egy régi videójáték szippantja magába főszereplőnket és annak barátait.

FEB

Illusztráció: Shutterstock

Az új Jumanji második részében a teljes banda visszatér, de a játékban a szereplők felállása megváltozott. Spencer (Alex Wolff) hatalmas bakot lő azzal, hogy újra elindítja a kőkorszaki videójátékot, nemcsak barátait rántja vissza Jumanji rejtelmes világába, de két új karakter is megjelenik a játékban, akik közül az egyik a nagyapja (Danny DeVito). Amikor visszatérnek a játékba, hogy megmentsék egyikük életét, rájönnek, hogy semmi sem olyan, mint amire számítottak. 

Az első részben már kipróbálták, életeik száma véges, ráadásul a játékosoknak ismeretlen és felderítetlen részeket kell átvészelniük. A száraz sivatagoktól a havas hegyekig komoly problémákkal kell szembenézniük, arról nem is beszélve, milyen titokzatos és veszélyes ellenségekkel kell szembenézniük, hogy megmeneküljenek a világ legveszélyesebb játékából. Igazán szerethető karakterek szerepelnek a filmben: Kevin Hart, Dwayne Johnson, Jack Black és Nick Jonas. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában