Új élmény

2023.02.12. 20:30

Pécsen is szimfonikus élőzenével vetítik a Kincsem filmet

Magyarországon első alkalommal jelent meg a Cinema and Symphony, mely egy olyan rendezvény, ahol több százan nézhetnek filmet úgy, hogy közben élőben játszák a filmzenét a szimfonikusok. A rendezvény idén még csak 6 városban valósul meg, azonban jövőre akár 16 városba is eljuthat.

bama.hu

Az Iventer rendezvényiroda idén debütálta legújabb rendezvény turnéját, mely a Cinema and Symphony névre hallgat. Az elképzelés lényege, hogy az emberek egy új élményként nézhessék meg kedvenc filmjeiket. Idén a 2017-ben nagy sikereket arató Kincsem című magyar film megtekintésére lesz lehetőség, a zenét pedig a Duna Szimfonikus Zenekar biztosítja a vetítés alatt.

A rendezvény első fordulóban Debrecenben, Budapesten, Győrben, Szegeden, Veszprémben és Pécsen lesz megtekinthető, azonban a jövő évben már szóba kerülhet Miskolc, Dunakeszi, Szombathely és egyéb városok is.

A rendezvényiroda célja, hogy igazán egyedi koraesti programokat teremtsen az ország számos városában. Az eddigi években ennek okán jöhetett létre számos pódium beszélgetés, éjszakai rendezvény, koncert, fesztivál, bál és turné is például a Kajdi Csaba CYLA turné vagy a Sorozatgyilkosok nyomában utazó előadás!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában