Programajánló

2023.04.06. 13:02

Tóth Viktor és zenekara játszik ma Zsolnay Negyedben

Áprilistól újra teljes nyitva tartással, keddtől vasárnapig várja a látogatókat Pécsett a Zsolnay Kulturális Negyed. A mai napon a dzsessz-rajongók találhatnak kedvükre való programot.

TEOL

Tóth Viktor (Fotó: Molnár Gy. archív)

A húsvéti programok mellett Tommy Katona, Beck Zoltán, Grecsó Krisztián és Halász Judit is Mecsekaljára érkezik. Ugyancsak áprilistól zajlik az I. Pécsi Fotótavasz a Pécsi Galériákban.

Április 6-án, csütörtökön az Év Jazz-zenésze díjjal többször is elismert – zenei pályáját Pakson és Szekszárdon kezdő – Tóth Viktor érkezik együttesével az E78-as Koncertterembe a Metronóm Jazz Klub vendégeként. A Right on! zenekar érdekessége, hogy basszusgitárosa a 13 éves, csodagyerekként aposztrofált Hodek Áron. A további programokat ide kattintva olvashatja.

Áprilisban ráadásul 20 százalékos akcióval vásárolható meg az örökség jegycsomag, ami 11 pécsi látnivalóra érvényes a történelmi belvárostól a Zsolnay Negyedig!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában