Könyvhét

2023.06.10. 08:41

Dávid Ádám Szekszárdon és Pörbölyön is nagy sikert aratott

Idén immár 94. alkalom mal szervezték meg országosan az Ünnepi Könyvhetet, melyhez a szekszárdi Illyés Gyula Könyvtár is csatlakozott.

Farkas Eszter

A Babits Mihály Általános Iskola 2. A és C osztályosai hallgatták végig Dávid Ádám interaktív könyvbemutatóját (A szerző fotója)

Ez alkalomból június 9-én délelőtt a Gyermekkönyvtár vendégelőadója Dávid Ádám író, költő volt, aki elsősorban gyermek és ifjúsági könyvek szerzője. 

– A mai foglalkozáson a gyerekeknek az Amikor a kukák világgá mentek című antológiából a Betonhalak című mesémet mutattam be. A közel egy órás foglalkozáson két osztály vett részt, akiket a történet által próbáltam inspirálni a környezettudatosságra – hangsúlyozta Dávid Ádám.

 

Az író előbb a szekszárdi Babits Mihály Általános Iskola második osztályosainak tartott interaktív könyvbemutatót, majd a délután folyamán a pörbölyi általános iskolában a Koppány könyveit ismertette. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában