TV-ajánló

2023.06.04. 16:13

Magasságok és mélységek

Szomorú aktualitást ad az RTL Klub ma esti filmjének Suhajda Szilárd tragédiája.

TEOL

Trill Zsolt színművész

Forrás: MW

Mint ismeretes, a Mount Everest harmadik magyar áldozata a közelmúltban vesztette életét, miközben ötven méterre a csúcstól nem tudott tovább haladni, másnap még látták, nagyon rossz állapotban, azóta pedig eltűnt, csak a felszerelése maradt utána. A Magasságok és mélységek című film egy hasonló megrázó esetről szól, mégpedig Erőss Zsolt – az első magyar, aki feljutott a világ tetejére –, és társa, Kiss Péter tragédiájáról. 

Tíz esztendővel ezelőtt, 2013 májusában az egész ország a két magyar hegymászó miatt aggódott, akik nyomtalanul eltűntek a Himaláján. Erőss Zsolt (Trill Zsolt) és társa, Kiss Péter után több expedíció is indul egészen addig, amíg Zsolt felesége, Sterczer Hilda (Pál Emőke) élő adásában be nem jelenti, hogy feladta a reményt és nincs szükség további keresésre. 

Őszinteségével és keménységével magára vonja a média figyelmét, és hamarosan célpontjává válik a híreknek. A következő hetekben a sajtó mindent elkövet, hogy megtörje a gyerekeivel magára maradt, gyászoló nőt, aki a körülmények dacára megpróbál talpon maradni. A film megrázó erővel mutatja be, hogyan próbál Hilda megbirkózni a tragédiával, és megküzdeni a legnagyobb mélységgel, hogy újra a magasságokig jusson. 

Magasságok és mélységek, RTL, 21.00

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában