TV-ajánló

2023.07.15. 12:54

Húsz éves a pite

Amerikai pite, Az esküvő - éppen húsz éve mutatták be az amerikai tinivígjáték, az Amerikai pite filmek harmadik darabját.

Mauthner Ilona

Jason Biggs, a film egyik főszereplője.

Forrás: Shutterstock

A film az előző részekben megismert Jim és Michelle esküvője körül zajlik, viszont ebben az epizódban nagyobb szerepet kap Steve Stifler, akinek a tettei mozdítják előrébb a cselekményt. Ebben a részben nem tért vissza több szereplő sem az eredeti szereplőgárdából, részint azért, mert nem vállalták a szerepet, részben pedig azért, mert nem tudták volna a szerepüket beilleszteni a cselekménybe.

A film elején Jim Levenstein (Jason Biggs) és Michelle Flaherty (Alyson Hannigan) együtt vacsoráznak egy étteremben, megünnepelve a diplomázásukat. Jim meg akarja kérni Michelle kezét, de az apja (Eugene Levy) felhívja telefonon, hogy otthon felejtette a gyűrűket, de ő nemsokára odaér velük. Míg Jim próbálja húzni az időt, Michelle azt hiszi, hogy ez is egy különleges szexkaland, és bebújik az asztal alá.

Közben az apja is megérkezik, és leül az asztalhoz, nem tudva, hogy Michelle alatta van. Beszél a fiával a lánykérés szépségeiről, mire a lány döbbenetében lefejeli az asztalt. Jim apja azt hiszi, a fia rosszul van, ezért ki akarja vinni a friss levegőre, hatalmas botrányt okozva ezzel az étteremben.

Sok-sok vicces jelenet után végül az esküvő rendben lezajlik. A film igazi nyári kikapcsolódás. A TV2 szombaton 22.50-től vetíti.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában