TV-ajánló

2023.07.14. 12:22

Koncert ötszáz fellépővel

A hazai klasszikus és könnyűzenei élet kiválóságainak közreműködésével, ikonikus dalok és virtuóz darabok előadásával telt ház előtt, 13 ezer fős közönséggel köszöntötte az új esztendőt Mága Zoltán Liszt Ferenc-díjas hegedűművész január elsején a Papp László Budapest Sport­arénában, az erről készült felvételt közvetíti ma este a Duna World.

Teol.hu

Forrás: Facebook

A gálaesten több mint 500 fellépő működött közre. A Honthy-díjas operettsztár, Fischl Mónika; a Kossuth-díjas opera-énekesnő, Sümegi Eszter; Szabadi Vilmos Liszt Ferenc-díjas hegedűművész; a Magyar Állami Operaház kiváló tenorja, László Boldizsár; a Kossuth-díjas Bangó Margit, a Zeneakadémia rendkívüli tehetségek képzőjének hallgatója, ifjabb Mága Zoltán; Nyerges Attila, az Ismerős Arcok zenekar frontembere, Takács Nikolas, Mága Jennifer, Wolf Kati és Oláh Kálmán Liszt-díjas zongoraművész.

A koncert különlegessége volt, hogy Mága Zoltán előadásában hallhatta a közönség Freddie Mercury és a Queen számát a Bohém rapszódiát, amelyben Serbán Attila színész-énekes is közreműködött, és egy igazi ikonikus rockzenét is előadott a művész az AC/DC-től, amelyet az Edda gitárosa, Alapi István kísért. Az újévi koncert rendezője Szente Vajk, Jászai-díjas színész-rendező.

Mága Zoltán-koncert Duna World, 21.40

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában