TV-ajánló

2023.08.09. 09:56

A kegyetlen másnap

A Másnaposok trilógia első részét már több mint egy évtizede mutatták be a mozikban, mégis bizton állíthatjuk, hogy ez az egyik legmeghatározóbb filmvígjáték az elmúlt húsz évből.

Farkas Eszter

Bradley Cooper, a film egyik főszereplője.

Forrás: Shutterstock

A trilógia harmadik része a sorozat méltó zárása is egyben, amely még egyszer elkalauzolja a nézőket egy felejthetetlen kalandra. A filmben a jól ismert baráti társaság ismét összeáll, hogy együtt nézzenek szembe a legújabb abszurd és vicces helyzetekkel.

Az utolsó részben sem mennek simán a dolgok, ahogy azt már megszokhattuk a „Másnaposok” világában. Mr. Chow kirabolt egy gengsztert, és emiatt váratlan események sorozatába kerül a jól ismert farkasfalkánk. A poénok mellett a film megható pillanatokat is tartogat, amelyek bemutatják a szereplők közötti szoros barátságot és az évek során kialakult kötelékeket.

A harmadik részben a „Másnaposok” trilógia alkotói nemcsak a szórakoztató és vicces elemekre fókuszálnak, hanem próbálnak a nézőkből mélyebb érzéseket is előcsalni. A barátság, az összetartás és az élet kihívásai által teremtett értékes pillanatok azok, amelyek végül összekovácsolják a karaktereket és a történetet.

Összességében a harmadik rész egy újabb szórakoztató kaland, amely méltón zárja a sorozatot. A nézők végig izgulhatják és még egyszer megtapasztalhatják a banda utolsó, nagyszabású kalandját.

Másnaposok 3, RTL+, 21 óra
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában