Tv-ajánló

2023.08.05. 14:23

Egy kis izgalom a családnak

Ne költözz olyan környékre, ahol horror író él. Zach (Dylan Minette) elköveti ezt a hibát: a édesanyjával új városba hurcolkodnak, és még büszkék is rá, hogy a szomszéd házban a Libabőr-sorozat híres írója R. L. Stine (Jack Black) dolgozik.

Teol.hu

Jack Black, a film egyik főszereplője

Forrás: Shutterstock

A srác összebarátkozik a nagy ember lányával (Odeya Rush), és a segítségével beszökik a mester dolgozószobájába. Nem is sejti, hogy Stine különös módszerrel alkot: hátborzongató fantáziáról árulkodó könyvei valóságosak, és ő a lapok közé zárja az elé kerülő szellemeket és szörnyeket. A srác véletlenül szabadon ereszti az irodalomba száműzött rémeket. A gyerekeknek és az írónak össze kell fognia, hogy visszakergessék a szökevényeket oda, ahova valók, mielőtt túl késő lesz. 

Akár nagyobbacska gyerekkel is meg lehet nézni szombaton délután, illetve este a Libabőr című filmet és annak folytatását. Igazán hátborzongató dolgok nem esnek meg egyik részben sem, ám mindkét történet kellőképpen izgalmas ahhoz, hogy kikapcsolódást nyújtson az egész családnak. 

A második felvonásban sem nyughatnak a szörnyek, de szó, ami szó, a Libabőrben az alapötlet az érdekes, és a második rész ehhez már sokat nem tesz hozzá. Ám aki szereti a mesét, a fantasyt, és vannak gyerekei, annak jó szívvel ajánljuk mind a két részt. 

Libabőr, Libabőr 2., Viasat3, szombat 17 óra és 19.15
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában