Tv-ajánló

2023.09.20. 15:43

A pletykának is van ereje

A mai felgyorsult világban a tinédzserek már nem élvezhetik olyan sokáig a gondtalan gyermekkort, mint akár a kétezres évek elején tinikorba lépő korosztály.

Farkas Eszter

A film főszereplője, Emma Stone.

Forrás: Shutterstock

Az internetes platformok, videók és filmek mind-mind túl korán rávilágítanak olyan dolgokra, amelyeket bőven ráérnének még megismerni később. Példának okáért így van ez a szüzesség elvesztésével is, ami sok esetben sajnos nagyon fiatalon következik be.

Olive (Emma Stone), egy nem túl népszerű lány mindennapjait mutatja be egy amerikai középiskolában a Könnyű nőcske című film. A diáklány mindaddig jelentéktelen, szürke kisegér, amíg pletykás barátnőjének elmond egy kitalált sztorit a szüzessége elvesztéséről. Természetesen ezzel valóságos hírlavina indul meg iskolájában, hiszen másnapra már mindenki erről kezd beszélni, és persze a szaftos pletykát kiszínezve és vagy száz változatban adják át egymásnak a gyerekek. 

live persze innentől kezdve közismert, mondhatni hírhedt lesz, de míg eleinte szégyenében magába fordul, addig később rájön, hogy ezt a hazugságot akár saját javára is fordíthatja. Mindenesetre egy biztos, amire már főhősnőnk is rájött. A hazugságnak ára van és a pletykák nem annak kedveznek, akiről terjesztik, csak annak, aki terjeszti őket. Ha egy könnyed tinivígjátékra vágyunk, mindenképp érdemes megnézni a filmet. 

Könnyű nőcske, HBO, 16.50

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában