Tv-ajánló

2023.09.02. 17:00

Anyának is jár a kimenő

Anyának lenni nem könnyű feladat. Amynek (Mila Kunis) látszólag tökéletes az élete, csodás otthonában éldegél a férjével, két eminens gyerekével, gyönyörűen néz ki, és a munkahelyén is folyamatosan helytáll.

Teol.hu

Mila Kunis, a film főszereplője

Forrás: Shutterstock

Fotó: Tinseltown

De egy nap eljön az a pillanat, amikor besokall a napi rutintól, a rá háruló feladatoktól és a szülői munkaközösségben tevékenykedő, túlbuzgó anyáktól. Ráadásul a férjéről is kiderül, hogy a hűség szobrát nem róla mintázzák majd. 
Két hasonlóan túlstresszelt anyatársával (Kristen Bell, Kathryn Hahn) úgy döntenek, kimenőt adnak maguknak, és vad tivornyázásba kezdenek. Csak egy dolog számít: hogy jól érezzék magukat. Visszatér a régi koleszos csajbulik ideje nagy ivászatokkal, kalóriadús kajálásokkal, hajnalig tartó dumálásokkal. 

Az iskola makulátlan szülői (Chris­tina Applegate, Jada Pinkett Smith) azonban görbe szemmel nézik a lázadást, és keresztes hadjáratot hirdetnek „felelőtlen” társaik ellen, ám a szabadelvű anyatriót nem kell félteni. A magukból kissé kivetkőző anyukák története súlyos egzisztencialista kérdéseket nem vet fel, így azt kapjuk, amit várunk: másfél órányi szórakozást. A címszereplők érzései sok esetben ismerősek lehetnek, ugyanakkor a problémák megoldásaként a valódi gyermeket nevelő valódi anyukák nem az ex autójának összetörését és a féktelen tivornyát választják.

Rossz anyák, Super TV2, 21.55 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában