Könyvajánló

2023.09.24. 11:00

Ez lesz életed leghosszabb és leggyönyörűbb éjszakája

A könyvkiadók sikerlistás köteteiből ajánl olvasnivalót a duol.hu.

Teol.hu

Úgy tesznek, mintha semmi közük nem lenne egymáshoz (JK illusztráció)

Mercedes Ron: A te hibád

Izzó vágy, harag, forró szenvedély. A perzselően szenvedélyes és pörgő cselekményű A te hibád Mercedes Ron trilógiájának második kötete, egy tiltott szerelem története.

Mikor Noah beleszeret Nickbe, tudja, hogy sosem lesz könnyű a kapcsolatuk. Vibrál közöttük a levegő, és ha együtt vannak, csak úgy repkednek a szikrák. Az elmúlt nyár óta Noah úgy érzi, a szenvedély legyőzheti a félelmeiket, de most, hogy elkezdődik az egyetem, zűrösebb lett az élete, ami csak megnehezíti a kapcsolatukat. A köztük lévő korkülönbség, az egyetemi élet, a bulik és belső démonjaik nem könnyítik meg a dolgukat, és rá kell döbbenniük, hogy még mindig nem ismerik jól egymást.

Bárhogy is próbálkoznak, a köztük lévő szakadék tovább mélyül. Sikerülhet-e Noah-nak legyőzni a félelmeit és újra megbízni valakiben? Félre tudja-e tenni Nick a múltját és kinyitni a szívét? Vagy a kapcsolatuk felégeti mindkettőjük életét?

Ha érdekli a folytatás, kattintson IDE.

A kiadó csak felnőtt olvasóknak ajánlja. (Forrás: Líra)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában