TV-ajánló

2023.09.16. 14:01

Ezt a filmet csak imádni vagy utálni lehet

Több mint húsz éve igazi közönségkedvenc az Üvegtigris, amely aztán kapott két hasonlóan népszerű folytatást is.

Révészné Hanol Erzsébet

Az Üvegtigris főszereplője, Rudolf Péter

Forrás: MW

A sokak számára még mindig megunhatatlan első részt szombaton tűzi műsorára a Prime. Tegyük hozzá azonban, annak ellenére, hogy komoly rajongótábora van a filmnek, igencsak megosztó alkotásról van szó: az emberek vagy imádják, vagy ki nem állhatják a hat jó barát történetét.

A jól ismert szereplők: Lali, az Amerika-mániás büfés, aki az Üvegtigris nevű rozoga, útszéli büfékocsi tulajdonosa, Gaben, az autónepper, Róka, a piti csencselő, Sanyi, a félnótás hajléktalan, Csoki, aki mindig arról szövegel, hogy majd szerez pénzt és elmegy Amerikába és Cingár, aki a többiek idegeit nem kímélve szaxizik.

Gaben rábeszéli Lalit, hogy vegyen meg egy, az amerikai álmot ízig-vérig megtestesítő régi Chevrolet Impalát, ám Lali ki sem tudja próbálni, egy úton visszaforduló teherautó ugyanis összetöri. Közben Róka izgatottan keresi a „vasat”, hátha akad rá vevő. Lali azonban pár nappal azelőtt eladta a használhatatlannak vélt „fémhulladékot”.

Rókára rászállnak a nehézfiúk, s halálosan megfenyegetik, hogy hozza vissza vagy fizessen. Pénzt kell tehát szerezni – mindenáron. Csoki szerint egyetlen megoldás van: ki kell rabolni a közeli postát.
Üvegtigris, Prime, 21.00

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában