TV-ajánló

2023.09.11. 16:00

Sebesült, menekülő bankrablóra találtak

Teol.hu

Margot Robbie játssza a szép gengsztert

Forrás: Shutterstock

Gyakran hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy a világ egyik leghatalmasabb országa, a nemzetközi politika legfőbb irányítója, az Egyesült Államok szegénységben született, ahogy történelme zömében a szegénységgel küzdött – ma is egész régiók élnek mélyszegénységben, és elképesztően magas a munkanélküliség is.

A helyzet a 30-as években, a nagy világválság idején volt a legdrámaibb, amikor mintegy ráadásként az ország középnyugati részét soha nem látott szárazság, és az azzal járó homokviharok egy sivár porteknővé változtatták. Ekkor és itt játszódik A vágyak földjén című film. 

Eugene Evans (Finn Cole) a nagy világválság idején arról álmodozik, hogy megszökik a texasi kisvárosból, ahol él, amikor felfedez egy sebesült, menekülő bankrablót, Allison Wellst (Margot Robbie). Eugene két tűz közé szorul, mert csábítja a rabló elfogásáért járó jutalom is, ám az igen vonzó bűnöző hölgy még inkább. Hamarosan meg kell hoznia azt a döntést, amely örökre kihat mindenkinek az életére, akit valaha szeretett.

A vágyak földjén (2019) egyszer nézhető, egyszerű kis film a farmersrácról, aki reménytelenül beleszeret a gyönyörű bankrablóba. A bűnözőt játszó, szép Margot Robbie-nak igencsak jól áll az 1930-as évek gengszterstílusa. 
A vágyak földjén, Viasat3, 21 óra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában