Tv-ajánló

2023.11.25. 18:00

Akit felelőtlenül felkoppintottak

Felkoppintva a címe annak a romantikus vígjátéknak titulált amerikai filmnek, melyet az RTL csatorna vetít szombaton késő este, 22 óra 45 perckor.

Mauthner Ilona

A kép illusztráció.

A film jópofa, lehet rajta nevetni, bár kevésbé romantikus. A történet röviden: A gyerekes Ben (Seth Rogen játssza) és a gyönyörű és sikeres Alison (Katherine Heigl) nem egy kategóriában mozognak, és annak az esélye, hogy eltöltsenek közösen egy éjszakát, a nullával egyenlő. A csoda mégis megtörténik, melynek következtében a frissen előléptetett Alison a médiasztárrá válás küszöbén várandós lesz. 

Alison pánikba esik, ellentétben Bennel, akinek fogalma sincs, mit várnak tőle. Mivel mindketten össze vannak zavarodva, Debbie-hez (Leslie Mann) és Pete-hez (Paul Rudd) fordulnak tanácsért, akik hosszú évek óta házasok, és gyerekek sokaságával is jól boldogulnak. Hamarosan azonban rá kell jönniük, hogy a kapcsolatokon mindenki keményen dolgozik, és ahhoz, hogy közös jövőjük lehessen, a munkát magukon kell elkezdeniük. 

A főszerepet Katherine Heigl játssza, akit jól ismerhetnek az olvasók, hiszen számtalan filmben szerepelt már. A kedves arcú színésznő Washingtonban született 1978-ban. Először az 1993-as A hegyek ura című filmben játszott. A Roswell és a Grace klinika című sorozatokban is szerepelt, utóbbiért 2007-ben Emmy-díjat kapott. 

Felkoppintva, RTL 22:45

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában