TV-ajánló

2023.11.20. 18:00

Óriáskígyóval küzd Jennifer Lopez

Az Anakonda című filmet 1997-ben mutatták be Jennifer Lopez, Ice Cube, Jon Voight, Eric Stoltz, Jonathan Hyde és Owen Wilson főszereplésével.

Brunner Mónika

Jennifer Lopez, a film egyik főszereplője.

Forrás: Shutterstock

A film az Amazonas esőerdejében játszódik. Egy forgatócsoport dokumentumfilmet készít egy elveszett, őslakos, amazóniai törzsről. A stábban Terri Flores rendező (Jennifer Lopez), Danny Rich operatőr (Cube), Denise Kalberg gyártásvezető is megtalálható. Amikor a sok fős csapat találkozik a paraguayi kígyóvadásszal, vele tartanak, hogy rátaláljanak az őslakosokra. Ám aztán csoportjukat megtámadja egy óriáskígyó, a legendás zöld anakonda. 

Hogy megéri-e megnézni az Anakonda című filmet? Az ismertetők szerint igen, mert bár gyakran filmes szemétnek tekintik, ugyanakkor mégis csak egy szórakoztató alkotásról van szó, amelyben számos nagynevű sztár tűnik fel. A vadonban egyébként a zöld anakondák nem különösebben agresszívak, például Venezuelában napközben könnyen elkapják őket kétéltűekkel és hüllőkkel foglalkozó szakemberek. Csak odasétálnak a kígyókhoz és elviszik őket. 

A világ egyik legnagyobb tömegű és egyben az egyik leghosszabb kígyójáról van szó. Elsősorban éjszakai életmódot folytatnak. A zöld anakondák a vízben vagy annak közelében párosodnak.

Anakonda, amerikai horror, Film +, 22.55.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában