TV-ajánló

2023.11.23. 10:35

Összefonódó rejtélyek, kódok, veszélyek

Nem csoda, hogy Tom Hanks az egyik legismertebb és legközkedveltebb amerikai színész, hiszen olyan filmeknek volt a főszereplője, mint a Forrest Gump, a Számkivetett, a Halálsoron, hogy csak egynéhányat említsünk.

Farkas Eszter

Tom Hanks, a film címszereplője.

Forrás: Shutterstock

Számos kiváló alakítása közül az egyik legizgalmasabb és lenyűgözőbb kalanddal és rejtélyekkel teli thrillere az Inferno című film, amelynek szintén ő a főszereplője. Ez Dan Brown azonos című regényének adaptációja, és egy olyan utazást kínál a nézőknek, mely tele van izgalmas fordulatokkal és csavarokkal, amelyekre nem is számítanánk. A történet középpontjában Robert Langdon, a rejtélyek szakértője áll, akit az emlékezetvesztés és a megzavarodottság állapotában találunk Rómában.

A film indulásának pillanatától kezdve egy elképesztő lavinát indít el: kódok, rejtélyek és veszélyek egyaránt követik Langdont, ahogy próbálja megfejteni a látszólag összefüggéstelen nyomokat. Az Inferno egy olyan film, mely nem csupán kalandra visz, hanem rádöbbent arra is, hogy az emberi történelem és művészet mennyire összefonódik a jelenünkkel. A lüktető cselekmény mellett a film mélyebb rétegeiben is rejlenek gondolatébresztő üzenetek, melyek egészen misztikussá varázsolják a különös történetet.

Inferno, RTL III, 18.30
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában