Tv ajánló

2024.01.14. 17:30

Szuperhős jelmezben üldözi a bűnt a kamasz

A Ha/ver című angol-amerikai akciófilm egy fekete komédia, szuperhős film, amelyet Matthew Vaughn rendezett és egyik producere Brad Pitt.

Brunner Mónika

Aaron Taylor-Johnson, a film főszereplője

Forrás: Shuttertstock

A film Dave Lizewski (Aaron Taylor-Johnson) New York-i kamaszról szól, akit özvegy édesapja nevel, Dave édesanyja ugyanis elhunyt. 

A tinifiú érdeklődik a képregények iránt, és a képregények adta világ hatására azt tervezi, hogy valódi szuperhőssé válik. Ehhez búvárruhát vásárol, botokkal fegyverkezik fel, ám a legelső szuperhős akciója során pórul jár. A tervét azonban nem adja fel.

Dave alapvetően gyáva kamasz, ám bátorságáról és kitartásáról is ismert. A szuperhős akciói során nem hajlandó embereket megölni, de nem habozik őket súlyosan megsebesíteni. 

A bűnözés elleni küzdelemre törekszik, titkos személyazonosságát úgy őrzi meg, hogy levetkőzi és elrejti jelmezét. 

Dave ruhája a mai napig fellelhető az interneten, sőt meg is lehet vásárolni különféle, például külföldi oldalakon, magyar forintra átszámítva körülbelül harminc-negyvenezer forintért.

Ha/ver, angol-amerikai akciófilm, Film Mánia, 22 óra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában