Tv-ajánló

2024.01.09. 18:00

Venom, a ketrecbe zárt állat bármikor elszabadulhat

Eddie Brock (Tom Hardy) oknyomozó riporter pillanatok alatt képes átváltozni halálos szimbiótájává, a földönkívüli Venommá, akinek köszönhetően szuper­erőre tesz szert. Ezt a vad erőt élete árán is meg kell tanulnia irányítani. 

Farkas Eszter

Tom Hardy, a film főszereplője (Fotó: Shutterstock)

A Venom első részében Ruben Fleischer rendező teljes igazságot szolgáltatott Ve­nom karakterének a Pókember harmadik része után, azonban nem kis hiányérzetük támadhat a film nézése közben mindazoknak, akik a képregényekből ismerik a karaktert, ahol Venom és Pókember mindig is kapcsolatban álltak egymással.

A második részben ez fennmarad, azonban a stáblista utáni jelenetből tudjuk, hogy Venom egy új világba csöppen, így valószínűleg a folytatásban már helyet csináltak Pókembernek is. Az akciójelenetek fantasztikusak. Hardy tökéletesen alakítja Eddie és Venom kapcsolatát. Eddie a sebezhető gazdatest és Venom a ketrecbe zárt állat, aki bármikor elszabadulhat. Számos hisztérikus veszekedés érzékelteti Eddie és Venom belső viszályát, avagy harcukat a gazdatestért. Tom Hardy és Venom neve örökre összeforrt tavaly, amikor egy újonnan felfedezett pókfaj is megkapta a főszereplő nevét: Venomius tomhardyi. A pók csípésével ugyan nem válunk szuperhőssé, ellenben mérge legalább nem veszélyes az emberre. 

A harmadik rész novemberre várható.

Venom, HBO 2, 19.30

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában