Tv ajánló

2024.02.01. 19:30

A bizalomnál nincs veszélyesebb, öngyilkos taktika

Roger (Leonardo DiCaprio) mindenhonnan kijut: akkor is megússza a bevetést, ha mindenki más odavész.

Gazsó Rita

Leonardo DiCaprio

Forrás: Shutterstock

Ő a CIA legjobb ügynöke, aki már rég elvesztette saját egyéniségét: sosem több saját, még le nem leplezett álnevénél és személyiségénél. Ed Hoffman (Russell Crowe) szintén a cég veteránja, de egészen másképp dolgozik. Szép kertvárosi házában ülve, a laptopja segítségével harcol. A terepen mozgó embere minden mozdulatát ő irányítja, még azt is ő mondja meg, honnan jön a következő lövés. 

Egy új terrorista vezér nyomában járva Roger bizonytalan szövetségre lép a jordán titkosszolgálattal, és megpróbál beépülni a titkos pénzát­utalások és önkéntes mártírok világába. Irakon, Jordánián, Dubain és Washingtonon át üldözi az emberét, de minél közelebb kerül hozzá, annál több hazugságba ütközik a terepen és otthon. Az átverések közt tévelyegve már a szövetségesek sem érnek többet, mint legutóbbi megszegett ígéretük, és a bizalomnál nincs veszélyesebb, öngyilkos taktika.

A Hazugságok hálója egy 2008-ban bemutatott politikai akcióthriller a négyszeresen Oscar-díjra jelölt Ridley Scott rendezésében, mely David Ignatius azonos évben és címmel megjelent regényének filmadaptációja. Lélegzetelállítóan izgalmas, szórakoztató mozi, jó történettel, cselekményvezetéssel, hiteles színészi alakításokkal.

Hazugságok hálója, Filmcafe, 23.05

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában