Elismerés

2024.02.11. 15:25

Előkelő helyen végzett fotóriporterünk a Media Markt pályázatán

Tízezer pályamű között az első harmincba került villámos alkotásával a Media Markt fotópályázatán Makovics Kornél, lapunk és a TEOL.hu munkatársa.

Rónai Gábor

Szabó Miklós, a zsűri elnöke gratulál fotóriporterünknek, Makovics Kornélnak

Fotó: Beküldött kép

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban tartották meg péntek este a Media Markt fotópályázatának díjátadóját. Az egyik legismertebb magyarországi technológiai vállalat öt kategóriában – Magyarország, Természet, Portré, Életképek és Utazás – várta a pályaműveket, s ahogy azt Szilágyi Gábor az MM hazai vezetője kihangsúlyozta, örömmel nyugtázta, hogy több mint tízezer képet küldtek be a honi fotóriporterek. 

„Büszkék vagyunk rá, hogy sikerült megmozgatni a fotós társadalmat, s a tízezer beküldött pályaműnek köszönhetően elmondhatjuk, hogy a magyar fotópályázati térképen messze a mi versenyünk lett a legnagyobb  – fogalmazott Szilágyi Gábor. – Vállalatunk számára fontos a művészet, a fotózás, fontos számunkra a feltörekvő fotóriporterek, művészek támogatása.”

Munkatársunk fotóját nézik a kiállításon, ami ebben a hónapban tekinthető meg a könyvtárban

Hozzátette, a Media Markt küldetése, hogy egyfajta technológiai élményt nyújtson akár a fotóriportereknek is. Mint kihangsúlyozta, egy jó fotó többről szól, mint technológia, ahhoz, hogy egy fotó jó fotó legyen, ahhoz magas szintű szaktudás, tapasztalat kell. 

„Büszke vagyok rá, hogy tízezer pályamű között a bekerültem a legjobb harminc közé, ez egy nagy elismerés, ami inspirációt ad számomra a további munkához” – fogalmazott a Magyarország 365 fotópályázata után ismét díjazott Makovics Kornél, aki Szabó Miklóstól, a Nemzeti Sport fotórovatának vezetőjétől, a zsűri elnökétől vette át az MM különdíját és ajándékkártyáját. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában