TV-ajánló

2024.02.15. 18:00

Kihasználják a nő zsenijét

Susan Cooper (Melissa McCarthy CIA-ügynökként dolgozik, de soha nem volt még terepen.

Farkas Eszter

Melissa McCarthy, a film főszereplője

Forrás: Shutterstock

Mondhatni, ő a szeme és füle az íróasztal mögül Bradley Fine (Jude Law) terepen dolgozó kollégájának, akibe Susan fülig szerelmes. A férfi egy sikeres akció után vacsorára hívja a nőt, aki nagy reményeket fűz az estéhez, azonban mindhiába. Következő közös munkájuk során a férfit megöli a gyönyörű Rayna Boyanov, aminek hatására Susan bosszút forral, és beleegyezik, hogy Carol Jenkinsként beépüljön egy bűnszövetkezetbe, hogy elkapja szerelme gyilkosát.

Küldetése Párizsba vezeti, ahol egy bombát kell eltérítenie egy Boyanovot is magában foglaló bűnözői csoporttól. Kollégája és barátnője, Nancy segít neki megoldani az elé gördülő problémákat. A kém című film azonfelül, hogy akciódús, vicces az elejétől a végéig. De mit is várhatnánk egy olyan remekműtől, amelyben Melissa McCarthy, a humor királynője és Jason Statham, az akcióhős egy filmben szerepelnek.

Melissa McCarthy kiváló komikus, természetesen vicces, és zsenijét nagyszerűen kihasználja ebben a filmben is. Karaktere, amennyire lüke és esetlen, annyira szerethető is. Jason Statham pedig szokás szerint zseniális alakítást nyújt mint mogorva, megközelíthetetlen, mindenre elszánt és nem éppen szellemóriás ügynök.

A kém, Mozi+, 21.20

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában