TV-ajánló

2024.02.24. 07:23

Különös kalandokat okozott a szexvideó

Bencze Péter

Jay és Annie 10 év után is boldog, kiegyensúlyozott házasságban élnek, de a hosszú idő és a két gyerek kioltotta kapcsolatukból a szenvedélyt. Hogy újra lángra lobbantsák, készítenek egy izgalmas szexvideót. Az ötlet nagyszerűnek tűnik egészen addig, míg rá nem ébrednek, hogy privát filmjük nyilvánosságra került. Kétségbeesésükben őrült kalandba kezdenek, lenyomozva a film útját barátaiknál, családjuknál, még Annie főnökénél is, hogy megmentsék hírnevüket, józan eszüket, de legfőképpen a házasságukat... 

Cameron Diaz idomainak köszönhetően ez a 2014-ben bemutatott alkotás sok férfi néző számára jelent kedves emléket. A hölgyek pedig inkább a moziban hallott poénok miatt kedvelhetik. A Szexvideó bár kissé sablonos, mégis szerethető film. Aki szereti a cameokat vadászni, az kifejezetten örülhet.

A film ugyanis sokak szerint egy reklám, és sorra bukkannak fel az olyan jelenetek, amelyek során a néző újra és újra egy informatikai cég termékeivel találkozhat, ügyesen elrejtve a történetben. A főszereplő házaspár tagjai az egyik táblagépükkel felveszik az esti hancúrozásukat, majd egy gombnyomással szinkronizálják a többi gépükkel, amelyeket korábban elajándékoztak. Így kerül a szexvideó illetéktelen kezekbe. Aki szereti a könnyed humort, nézze meg bátran ezt a filmet.

Szexvideó, SuperTv2, 22.30
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában