Tárlat

2024.04.15. 20:17

„Befoltozták” a Nagymányoki Művelődési Központot

Újabb kiállítás nyílt a Nagymányok Művelődési Központban április 11-én, csütörtökön. A kiállítás közel egy hónapig lesz látogatható.

Farkas Eszter

– A Nagymányoki Hétszínvirág Szakkör korábban a Nagymányoki Közművelődési Központ Könyvtárában tevékenykedett és ott állította ki évről évre munkáit – tájékoztatta lapunkat Huckerné Linde Judit, a művelődési központ vezetője. Az utóbbi pár évben székhelyük az intézmény művelődési ház egysége lett. A egyik klubszoba az új otthonuk, ahol már a tavalyi közös munkájuk ékeskedik a falon. Idén is készült közös munka és sok új csodás textil alkotás. A megnyitójuk bebizonyította, hogy kinőtte az intézmény a korábban galériateremnek használt termet. Nagy érdeklődés fogadja az új és újabb kiállításokat, valamint az évről évre új színeket, ötleteket és technikákat alkalmazó szakkörösök munkáit.

A Nagymányoki Hétszínvirág Szakkör munkáiból nyílt tárlat a héten. Beküldött kép.

A tagjaik név szerint: Bökényiné Horváth Anikó, Ferencz Istvánné, Orbán Józsefné, Pál Etelka, Tormássi Éva, Gunglné Szellák Katalin. A csoport vezetője Steib Gáborné, aki rendhagyó módon kísérő zenei  elem nélkül nyitotta meg a tárlatot. A tárlatot május 10-ig hétfőn és kedden 9 és 14 óra között, szerdán és csütörtökön 9 és 18 óra között látogathatja a nagyérdemű.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában