Helló Tavasz! Szia Szakma!

2024.04.18. 10:44

Színes rendezvényre várják a pályaválasztókat

Igazi családi program várja a szekszárdiakat április huszadikán, szombaton. A Tolna Vármegyei Szakképzési Centrum (TMSZC) Helló Tavasz! Szia Szakma! elnevezésű pályaorientációs napján fellép Kovácsovics Fruzsina énekesnő, a Hangszerelem Zenestúdió zenekar és az Irigy Hónaljmirigy együttes Szekszárdon a Vásártéren.

Brunner Mónika

Az Irigy Hónaljmirigy is fellép Szekszárdon a Vásártéren szombaton

Fotó: Knap Zoltán

A pályaorientációs családi napon bemutatkoznak a Tolna Vármegyei Szakképzési Centrumhoz tartozó iskolák, a Déli Agrárszakképzési Centrum két intézménye és duális képző partnereik. Drónozás, kerékcsere, vasúti- hegesztő- és szakma szimulátor, óriás jenga, VR szemüvegek, lézerlövészet és létraséta vár mindenkit. 

Az iskolák sátrainál játékos feladatokkal találkozhatnak az érdeklődők, szakmavalutát szerezhetnek a szerencsések a szabadtéri játékokra. A fiatalok motorozhatnak egyet a Talmácsi minimotor pályán, valamint a ninja pálya, az ugrálóvárak, az óriási építőkockák, a teqball, a pinpong, a csocsó és a dottó kisvonat is mind garantálják a szórakozásukat. Színpadi programok is fogadják őket, fellép Kovácsovics Fruzsina énekesnő, a Hangszerelem Zenestúdió, és az ország egyik legnépszerűbb zenekarát, az Irigy Hónaljmirigyet is várják a színpadra. 

A szombati rendezvényen rendőrségi kutyásbemutató, interaktív bűvész produkció is terítékre kerül. Bemutatót tart a Szekszárdi Muay Thai Sportegyesület, fellép az Iberican Táncstúdió. 

A programok délelőtt tíz órától kezdődnek és délután öt óráig tartanak. A szervezők célja egy olyan majális jellegű program megvalósítása, amely a családok minden generációját megszólítja, játékos, szórakoztat, ugyanakkor segít az érdeklődések, képességek, lehetőségek felmérésében. 

Az esemény ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában