teremfoci

2018.01.03. 08:48

A Kubán Krasnodar és az Old Brothers vezet az Alta Ripán

 Pár napig még a pihenőjüket töltik a tolnai városi sportcsarnokban zajló Alta Ripa bajnokság résztvevői, aztán folytatódnak a csatározások a bajnoki címért.

Steinbach Zsolt, illusztráció: Shutterstock

Az A-ligában az őszi szezont követően a Kubán Krasnodar csapata 22 pontot gyűjtve magabiztosan, hatpontos előnnyel vezeti a tabellát (34 találattal övék a legtöbb rúgott gól és 10-zel a legkevesebb kapott is). A gárda hét meccset megnyert, mindössze egy döntetlen (0–0 a Strubi FC-vel) „rontja” némileg a statisztikáját.

Mögöttük szoros a verseny négy csapat között. Az All-In 16, a Csel-szi 15, az Izomix 14, a DZ Hűtéstechnika pedig 13 pontot gyűjtött eddig, nagy küzdelem várható tehát a dobogós helyekért. A tabella második felében a Strubi FC 8, a Gernik és a Sióagárd 7-7 ponttal áll, míg a Cabtec eddig egyetlen pontot szerzett (a Sióagárddal játszottak 6–6-ot).

A góllövőlistát 13 találattal jelenleg Szegfű Attila (Kubán Krasnodar) vezeti a 10 gólos Klem Viktor (Izomix) előtt.

A pontvadászat ebben a ligában január 6-án folytatódik.

A szenior bajnokságban az Old Brothers emelkedik ki a mezőnyből: mind a hat meccsüket megnyerték, hat gólt kaptak és 28-at rúgtak. A második helyan a Tolna-Bau Bt. áll 11 ponttal, mögötte a Csel-Szi Öregfiúk 10 pontos.

A mezőny második felét a Bor- és Halásztanya vezeti 7 ponttal, őket követi a DZ Hűtéstechnika 6, a Favorit 5 és a Tolnai Öregfiúk 3 ponttal.

A góllövőlistán négy játékos áll az élen holtversenyben: Nagy Zsolt (Old Brothers), Pakulár Károly (Bor- és Halásztanya), Bucher István (Csel-Szi) és Málinger Csaba (Favorit), egyaránt 7-7 gólos.

A szenioroknál január 8-án folytatódnak a pontvadászat küzdelmei.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!