szekszárdi sportközpont

2018.03.30. 16:00

A kosár jó streetballpályán is

Szeri Árpád, fotó: Makovics Kornél

Immár streetballpályával is rendelkezik Szekszárd sportközpontja. A speciális burkolattal rendelkező, különleges kosárlabdapálya ünnepélyes átadása tegnap zajlott le. A városnak mindössze ötmillió forintjába kerülő létesítmény része annak a sportcélú fejlesztés-sorozatnak, melynek korábbi állomásaként megtörtént a városi sportuszoda alapkőletétele.

Ács Rezső polgármester avató beszédében arra is emlékeztetett, hogy a közelmúltban kosárlabdapályákkal és műfüves labdarúgópályákkal is gyarapodtak a város iskolái. A városvezető külön is köszöntötte az átadáson megjelent Theodoreán Alexandrát, a KSC Szekszárd csapatkapitányát, aki a 3×3 kosárlabda szakágban tavaly az egyéni női világranglista első helyezettje volt. Horváth István államtitkár kifejezte azon reményét, hogy a kosárlabda sikerszéria a streetballpályára is kicsalja a fiatalokat.

Szabó Noémi, a KSC Szekszárd szakmai igazgatója arra mutatott rá, hogy ez az új létesítmény is segítség abban, hogy minél több kisgyermek megkedvelje a kosárlabdát.

Borítóképünkön: Horváth István, Ács Rezső, Szabó Noémi és Theodoreán Alexandra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!