teremfoci

2018.03.13. 15:24

A többi fölé nőtt a két bajnok

Véget ért a 31. alkalommal lebonyolított tolnai Alta Ripa teremlabdarúgó bajnokság. Mindkét liga győztese nagy fölénnyel lett első.

Steinbach Zsolt

Véget ért a 31. alkalommal lebonyolított tolnai Alta Ripa torna. Mindkét liga győztese fölényesen nyert.

A nagy múltú bajnokság most befejeződött szezonjában csupán két osztályban hirdették meg a küzdelmeket: az A ligában 9 csapat, a senioroknál 7 gárda indult.

A góllövőlista

1. Nagy Zsolt (Old Brothers) 23

2. Pakulár Károly (Bor- és Halásztanya) 12

3. Borza István (DZ Hűtéstechnika) 11

= Horváth Gábor (Old Brothers) 11

Utóbbi osztályban már februárban befejeződtek a mérkőzések. Ebből a mezőnyből az Old Brothers csapata emelkedett ki: százszázalékos teljesítménnyel (36 pont), magasan a legtöbb rúgott (67), illetve a legkevesebb kapott (18) góllal lett első. A dobogós helyekért viszont nagy csata folyt, végül a tavalyi bajnok, a Tolna-Bau állhatott a dobogó második fokára 19 ponttal, miután az utolsó fordulóban 4–0-ra legyőzte nagy riválisát, a szintén 19 pontig jutó Csel-Szi öregfiúkat. A további sorrend: 4. DZ Hűtéstechnika (16 pont), 5. Bor- és Halásztanya (16), 6. Tolnai Öregfiúk (9), 7. Favorit (6). 

A góllövőlista

1. Tóth Attila (Sióagárd) 27

2. Szegfű Attila (Kuban Krasznodar) 22

3. Klem Viktor (Izomix) 20

= Fehér János (Cabtec) 20

Az idei bajnokságra teljesen átalakult mezőnyű A ligában a Kuban Krasznodar bizonyult magasan a legjobbnak. A bajnokcsapat mérlegét mindössze két döntetlen rontotta le (mindkét döntetlent a tabella második felében tanyázó csapatok ellen érték el). A gárda így 44 ponttal végzett az élen, az egyaránt 27 ponttal záró, tavalyi B liga-győztes Izomix és a bronzérmet szerzett Csel-Szi előtt.

A további sorrend: 4. All-In (25), 5. DZ Hűtéstechnika (23), 6. Sióagárd (22), 7. Cabtec (20), 8. Strubi FC (11), 9. Gernik (10).

Borító képünkön a Kuban Krasznodar csapata. Fotó: Józsa Jácint

Az Old Brothers minden mérkőzését megnyerte Beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!