kosárlabda

2018.05.09. 08:32

Két győzelemmel biztos a rájátszás

Rónai Gábor

Két forduló van hátra a férfi NB I középszakaszából, de még mindig nem dőlt el, hogy melyik három csapat folytathatja a legjobb nyolc között, vagyis a playoffban. Az Atomerőmű SE két körrel a szakasz vége előtt jó pozícióban van, ha a PVSK elleni ma esti (18 óra) idegenbeli és a Zalaegerszeg elleni, szombat esti (18 óra) hazai találkozóját megnyeri, akkor biztosan ott lesz a felsőházban. Ha a Kaposvár a mai (18 óra) zalai és a szombati (18 óra) szegedi meccse közül egyet elveszít, akkor az ASE-nak elég egyet nyernie a rájátszáshoz.

Schmidt Béla együttese otthon kikapott a Pécstől (84–91), pedig akkor öten is tíz pont felett dobtak (Hinds 24, Eilingsfeld 15, Barnies 13, Tarrant 12, Medve 11), de a védekezés nem volt valami fényes, s ezt a baranyaiak kihasználták. Az előző két meccsen viszont már mutatott olyan jeleket az Atom, ami alapján joggal bizakodhat a szakvezető abban, hogy sikerül revánsot venni a pécsieken.

Férfi NB I, középszakasz, középház, 9. forduló. PVSK-Veolia–Atomerőmű SE. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok, szerda, 18 óra. Vezeti: Papp P., Frányó P., Hervay

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!