labdarúgás

2018.06.15. 07:00

Nikházi Márk is távozhat Paksról

Berg Sándor

Nem valószínű, hogy Paksi FC-nél kezdi meg a nyári felkészülést Nikházi Márk, aki visszatérhet korábbi klubjához, a Diósgyőrhöz, de az sincs kizárva, hogy külföldre igazol, a Nemzeti Sport értesülései szerint ugyanis a török másodosztályból van kérője.

A 29 éves középpályás tavaly nyáron az MTK Budapesttől érkezett az atomvárosiakhoz, ahol az elmúlt szezon végi térdműtétje után megkezdte a rehabilitációját. A korábbi utánpótlás-válogatottat végigkísérte a sérülése, ezért is szerepelt mindössze tíz élvonalbeli – és öt NB III-as – mérkőzésen a nemrégen véget ért idényben.

A középpálya több posztján is bevethető játékos pályafutása során eddig 131 alkalommal lépett pályára az élvonalban, 13 gólt szerzett, s hamarosan eldőlhet, hogy hol folytatja karrierjét.

Az OTP Bank Liga hetedik helyén záró paksiak háza tá­járól eddig csak távozó vagy távozni vágyó játékosokról hallani. Az biztos, hogy Szakály Dénes három szezont követően elhagyja az atomvárosiakat, míg Molnár Péter öt év szolgálat után valószínűleg távozik a zöld-fehérektől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!