labdarúgás

2018.06.12. 20:27

Több lehetőség miatt távozna Paksról a kapus

Berg Sándor

Egyre biztosabb, hogy távozik a Paksi FC csapatától Molnár Péter, akinek még egy évig élő szerződése van az élvonalban hetedik helyen zárt klubbal.

Távozási szándékát erősítette meg a Nemzeti Sport Online-nak a 34 éves hálóőr játékosügynöke is. „Molnár Péter szeretne a következő szezonban többet védeni, és mivel Pakson erre nem biztos, hogy lenne esélye, ezért a nyáron klubot váltana – mondta Norbert Belan. – Bár még élő szerződése van, a vezetők nagyon korrekten állnak az ügyhöz, és adott esetben nem gördítenek akadályt a távozás elé” – tette hozzá.

Molnár Péter 2013-ban a Győri ETO-tól bajnokként érkezett az atomvárosi csapathoz, amelynek kezdő tizenegye 99-szer indult az ő nevével a bajnokságban (összesen 132-szer NB I-es fellépése van). Molnár kezdetben kirobbanthatatlan volt a paksi csapatból (23, 29 és 26 meccsen védett az NB I-ben), a 2016/2017-es szezonban viszont – Kemenes Szabolcs érkezésével – csak 15 alakommal állhatott a gólvonalra, a most befejeződött szezonban pedig Verpecz István és Rácz Gergő is megelőzte őt a sorban, így csak hatszor szavazott neki bizalmat Csertői Aurél.

Habár továbbra is a keret tagja a tavaly nyáron Debrecenből érkezett Verpecz és a saját nevelésű Rácz, a hírek szerint a Paksi FC-nek – ahogy korábban megírtuk – így is van egy kiszemeltje kapusposztra az NB II-be kiesett Vasas játékosa, Nagy Gergely személyében.

Mint korábban beszámoltunk róla, Szakály Dénes elsőként távozott Paksról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!