kézilabda

2018.07.12. 07:52

Sikeres évet zártak le

Berg Sándor, fotó: beküldött kép

Sportnappal és egy fergeteges esti bállal zárta le a 2017/2018-as idényt a Tolna KC. Az óvodásoktól kezdve az NB II-es női felnőttcsapat tagjaiig sokan voltak jelen a városi sportcsarnokban. Délelőtt sportvetélkedőn mérték össze erejüket a vegyes csapatok, amit meglepetéstáncuk követett, a nap végén pedig az évértékelőre került sor.

A kilenc korosztály közül az U7-es és az U8-as csapat veretlenül végzett az első helyen, de az U9-es együttes is csupán egy vereséget szenvedett el, így lett második. Az U13-as csapat az ötödik, a serdülő a hetedik, az ifi a nyolcadik, az NB II-es felnőtt egylet pedig a kilencedik lett, míg az U11-es és az U10-es korosztályban nincs helyezés.

Mint azt megírtuk, a Tolna KC négy korosztályban indult a nemrég rendezett keceli utánpótlástornán. Az U7 és az U14-es csapat aranyérmes lett (különdíjat Vas Lili, Szmacska Liliána és Versánszki Zsófia vehetett át), az U9-esek kilencedik, az U11-esek negyedik helyen zártak. Utóbbi korosztályban Vas Kitti részesült különdíjban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!