karate

2018.12.13. 18:02

A csapatverseny első helyezettjei

Rónai Gábor

Fotó: Beküldött fotó

Nagyszerű eredménnyel és teljesítménnyel zárták a faddi és tolnai karatékák az év utolsó versenyét. A Gödöllőn megrendezett III. Saino Ippon Shobu Országos Utánpótlás Bajnokságon tizenhárom versenyzőjük állt tatamira egyéni kata és kumite, valamint kihon versenyszámban. Erre a versenyre Kiszli Viktor és Schubert Dániel csapatvezetők vitték a gyerekeket, természetesen lelkes és szurkoló szülők kíséretében.

Az utánpótlás-versenyzők közül Kirtyán Zita és Bali Levente életük első Ippon Shobu versenyén álltak küzdőtérre, és nagyszerű helytállásuknak meglett az eredménye: Zita ezüst-, Levente két aranyéremmel erősítette a csapateredményt. Lukács Bence töretlenül haladt előre és minden versenyszámban első helyen végzett – tájékoztatott Bali Ervin, az egyesület edzője, vezetője. A Tanren SE remekül zárta a 2018-as évet, hiszen a részt vevő húsz egyesületből a csapatverseny első helyén zártak.

Eredmények, I. helyezettek: Bali Levente (kata, kihon), Kirtyán Gábor (kumite), Lukács Bence (kata, kihon ippon kumite, kumite), Vargyas László (kumite), Acsádi Petra (kumite). II. helyezettek: Bali Anna (kumite),Vargyas Diána (kata), Szutor Zétény (kumite), Kirtyán Zita (kihon). III. helyezettek: Szutor Zétény (ka-ta), Bali Anna (kihon ippon kumite), Szutor Lehel (kihon ippon kumite). IV. helyezett: Szutor Lehel (kata).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!