Fenyő Kupa

2018.12.18. 12:12

A Gold Car lesz a nagy hiányzója a kupának

Berg Sándor

Fotó: Mártonfai Dénes

A két ünnep között, december 27. és 30. között immáron 36. alkalommal rendezik meg a Fenyő Kupa teremlabdarúgó-tornát a felújított bátaszéki Kalász János Városi Sportcsarnokban.

Négy napon át tizenkét amatőr és tizenkét profi együttes játékosai rúgják majd a bőrt, lesznek Szekszárdról és Tolnáról is érkező új és fiatal csapatok mindkét kategóriában, tudta meg a Tolnai Népújság Lerch Béla főszervezőtől.

A tavalyi amatőr döntőben a Welorex 1–1-es játék után hetesekkel múlta felül a Speed Köcsögök együttesét, a profiknál pedig a Palermo hosszabbítás után 4–2-re győzte le az idei kupát kihagyó, az eddig kiírásokból öt alkalommal győztes Gold Cart.

A csoportok beosztása. Amatőrök, A-csoport: SSC Welorex, Torpedók, Sugovica, Bor és Halásztanya, Fairplay, Nem Jöttek El. B-csoport: Speed, Grund SC, Zöldház, HB. BT., Izomix, Tigris FC.

Profik, A-csoport: Palermo FC, Kisdankó, Strubi FC, Unknown, SSC Welorex, Reál Élelmiszer. B-csoport: Bowdentechnika, Crystal, PR Futárszolgálat, Kriszt Kft., TNT, Tanács Szóda.

Az esemény első három napján, azaz jövő héten csütörtökön, pénteken és szombaton a csoportmérkőzésekre kerül sor, a helyosztókat és a döntőket a zárónapon, vasárnap rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!