Teremfoci

2018.12.18. 20:56

A GoldBowden nyerte meg a Bajnokok Tornáját

A GoldBowden csapata nyerte meg a bonyhádi városi sportcsarnokban megrendezett Bajnokok Tornáját, az egykori Bobo Kupát.

Rónai Gábor

Fotó: B. Z.

A bátaszéki Fenyő Kupáról jól ismert, ötszörös győztes Gold Car, valamint a Tolnán, Szekszárdon és Bátaszéken többször is nyerő Bowdentechnika játékosaiból összeállított GoldBowden esélyesként vágott neki a tornának a vadonatúj sportcsarnokban (ahol egész nap szépszámú közönség követte az eseményeket), s nem is okozott csalódást. Igaz, a helyosztókon már nem ment olyan jól a csapatnak, csak büntetőkkel, illetve aranygóllal tudta leküzdeni riválisait, de erre jó pár év múlva senki sem fog emlékezni, csak a győztesről beszél majd mindenki. Az ezüstérmet a címvédő Tesókáimat kiejtő R-BUS Keretbe SE, a bronzérmet a Jobb Mint Otthon szerezte meg.

A gólkirálynak járó elismerést Czár Tibor (R-BUS Keretbe SE) érdemelte ki, a legjobb kapusnak Ipacs Pétert (Jobb Mint Otthon), a legjobb mezőnyjátékosnak pedig Hegedűs Márkot (GoldBowden) választották a szervezők.

Eredmények

Az A-csoportban: Tesókáim–The Boss 2–1, Jobb Mint Otthon–A’la Cool 2–0, Bever Name–Tesókáim 2–2, A’la Cool–The Boss 3–1, Jobb Mint Otthon–Bever Name 3–1, Tesókáim–A’la Cool 3–3, Jobb Mint Otthon–The Boss 6–2, A’la Cool–Bever Name 1–1, Te-sókáim–Jobb Mint Otthon 2–1, Bever Name–The Boss 8–1.

A B-csoportban: R-BUS Keretbe SE–Kakasd SE 2–1, GoldBowden–Pöttyös 4–0, R-BUS Keretbe SE–Keselyű FC 8–1, Kakasd SE–Pöttyös 5–1, GoldBowden–Keselyű FC 5–2, R-BUS Keretbe SE–Pöttyös 7–2, Kakasd SE–GoldBowden 3–3, Pöttyös–Keselyű FC 2–1, R-BUS Keretbe SE–GoldBowden 2–2, Keselyű FC–Kakasd SE 8–4.

Elődöntő: GoldBowden–Jobb Mint Otthon 1–1 (büntetőkkel: 4–3), R-BUS Keretbe SE–Tesókáim 6–1.

Helyosztók, a 3. helyért: Jobb Mint Otthon–Tesókáim 2–2 (büntetőkkel: 2–0). A döntőben: GoldBowden–R BUS Keretbe SE 3–2 (aranygóllal).

Borítóképünkön: A győztesek: Calka Sebastian (balra, fent), Gábor Gergő, Mészáros Endre, Mészáros Tibor, Csigi Ádám, Kékesi Zsolt (balra, lent), Major Péter, Hegedűs Péter, Hegedűs Márk

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!