teremfoci

2018.12.30. 18:28

A Gumibolt nyerte meg a Ródi Kupát

Rónai Gábor

Fotó: Beküldött fotó

A Gumibolt csapata nyerte meg a Ródi Kupát, amely Fláding Jánosnak, a kiváló futballistának és edzőnek állít emléket. A 16. alkalommal megrendezett tornán hét szenior csapat szerepelt (a Börzsöny végül nem indult), a Gumibolt a döntőben a Sörbarátokat győzte le hetesekkel. A harmadik helyen pedig a törökbálintiak végeztek.

Eredmények

A csoport: Öregfiúk ’73 FK–Kakasd 3–1, Gumibolt–Izmény 4–1, Gumibolt–Kakasd 7–2, Öregfiúk ’73 FK–Izmény 3–2, Kakasd–Izmény 2–0, Gumibolt–Öregfiúk ’73 FK 7–1.

B csoport: Sörbarátok–Törökbálint 4–1, Törökbálint–Let’s Go 8–1, Sörbarátok–Let’s Go 2–1.

Az 5. helyért: Let’s Go–Kakasd 6–4. A 3. helyért: Törökbálint–Öregfiúk ’73 FK 5–2. A döntőben: Gumibolt–Sörbarátok 2–2 (hetesekkel: 5–4).

A Ródi Kupa legjobb kapusa Götz Tamás (Sörbarátok) lett, a legjobb játékosnak Schuler Tamást (Gumibolt) választották. A gólkirályi címet Juhász Attila (Kakasd) szerezte meg 7 góllal. Ömböli László a kupa főszervezője köszöni a szponzorok támogatását, illetve a csapatok részvételét és sportszerű játékát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!