női futsal

2018.12.08. 19:51

Nem született döntés a megyei derbin

Rangadóhoz méltó, fordulatos mérkőzésen játszott 2-2-es döntetlent a Szekszárdi FC és a WSH Tolna-Mözs a megyeszékhelyen.

Berg Sándor

Tapogatózó első percek után a hazaiak voltak kezdeményezőbbek, a vendégek inkább a kontrákban bíztak. Egyik taktika sem jött be, az első félidőben nem forgott veszélyben egyik kapu sem.

A második félidőben is a Szekszárd birtokolta többet a labdát, fölényük Buchmüller Petra és Megyeri Boglárka háromszögezése után góllá értett.

Hátrányban kénytelen volt kitámadni a Tolna, felkínálva ezzel a lehetőséget a kontrákra, de az utolsó passzokba rendre hiba csúszott, így ezt nem tudta kihasználni a Szekszárd.

Ahogy az lenni szokott, a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat, Szalkai Kitti alapvonalról érkezett beadását elnézte a 200. NB I-es meccsén védő Hargas Annamária.

Mindkét fél a győzelemért támadott, s Varga Adél előretörésével ehhez a Tolna került eggyel közelebb, a három pont “elrablását” azonban Megyeri révén megakadályozták a hazaiak.

A Szekszárd őrzi első helyét, de az egy meccsel kevesebbet játszó Astra mindössze két pontra van tőle. A Tolna-Mözs két meccsel többet játszva szintén két ponttal előzi meg a Gyulát.

Női NB I, 10. forduló.

Szekszárdi FC-WSH Tolna-Mözs 2-2 (0-0).

Szekszárd, 300 néző. Vezette: Éreth (Pekoli, Szappanyos)

Szekszárd: Hargas – Megyeri, Vaskovets, Buchmüller, Ganczer. Csere: Beke, Jarova, Horváth K., Kágyi, Gősi. Mb.: Volodimir Kolok

Tolna-Mözs: Deczki – Szalkai, Varga A., Urbán, Farkas K. Csere: Mészáros D., Nádudvari, Garay-Simon. Edző: Nagy Roland

Gólszerzők: Megyeri (22., 35.), illetve Szalkai (25.), Varga A. (33.)

Ezek is érdekelhetik