asztalitenisz

2019.01.29. 10:42

Ruta Paskauskiene nélkül utaznak Linzbe

Rónai Gábor

Fotó: Mártonfai Dénes

Fél lábbal már a legjobb négy között érezheti magát a Szekszárd AC a Klubcsapatok Szuperligájában, a hazai környezetben kivívott 6:1-es győzelem fényében meglepő lenne, ha izgulnia kellene a csapatnak a ma esti, linzi visszavágón. A 15 órakor kezdődő összecsapásra a múlt heti csapatával utazik el a SZAC, az odavágót betegség miatt kihagyó litván Ruta Paskauskiene továbbra sem bevethető. Madarász Dóra és az ukrán Tetyana Bilenko mellett Bálint Bernadett vagy Imre Leila áll asztalhoz.

Amennyiben a szekszárdiak továbbjutnak, úgy a fináléba kerülésért a cseh Breclav együttesével találkoznak, a meccseket február 19-én, illetve február 26-án játsszák.

A másik ágon a linziek első számú csapata, a címvédő AG Froschberg az első meccsen 6:3-ra nyert a Hodonín ellen, a visszavágót szintén ma 17 órakor játsszák Csehországban.

A szekszárdiak az elmúlt három évben rendre dobogón zártak a KSZL-ben: 2016-ban aranyat, 2017-ben ezüstöt, 2018-ban pedig bronzérmet szereztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!