futsal

2019.03.04. 18:10

Elmaradt a revans a kupavereségért

Berg Sándor

Fotó: Mártonfai Dénes

Egy héttel a Magyar Kupa-döntő után legyőzője otthonában vághatott volna vissza az elveszített fináléért (1–2) az Astrának a Tolna-Mözs.

A kupával ellentétben nyíltan támadott mindkét együttes, Nagy Roland csapata háromszor állt fel az egygólos hátrányból, s a játék képe alapján a pontszerzésre is megvolt az esélye, de sorsdöntő szituációkban elkerülhető gólokat kapott, a védelmi hibáikat pedig kihasználták a félegyháziak.

„A kupadöntőn sokkal fegyelmezettebbek és koncentráltabbak voltunk, de a döntetlen ennek ellenére benne volt a játékukban, a lehetőségeinkkel viszont nem gazdálkodtunk jól” – összegzett a tolna-mözsiek edzője.

NB I, 15. forduló. Astra–WSH-Palmfood Tolna-Mözs 7–4 (3–2). Kiskunfélegyháza, v.: Fehérvári (Pataki, Papp G.). Tolna-Mözs: Deczki – Szalkai, Horváth H., Varga A., Urbán. Csere: Körmöczi, Bajcsy, Wiesner. Edző: Nagy Roland. Gólszerzők: Sipos L. (3., 22., 23.), Véninger (6.), Gál T. (14.), Krascsenics P. (26.), Krascsenics Cs. (40.), ill. Horváth H. (5.), Varga A. (12.), Szabó B. (21., öngól), Szalkai (39.).

Vasárnap a felsőházba jutás szempontjából fontos találkozón fogadja a Gyulai Amazonokat a zsinórban három vereségnél járó Tolna-Mözs csapata (17 óra).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!