könnyes búcsú

2019.04.15. 09:45

Frida Eldebrink elhagyja Szekszárdot

A KSC Szekszárd vasárnap tudatta, hogy a hátvéd nem marad a szezon végéig sem a csapatban.

TEOL

Fotó: Makovics Kornél (archív)

Sérülései miatt kevés időt tudott pályán tölteni Frida Eldebrink, aki csapat egyik alapembere – nyilatkozta az ügyvezető elnök -, ezért közös megegyezéssel arra jutottak, hogy a svéd játékos nem marad Szekszárdon, mivel jelenlegi egészségi állapotában nem tud megfelelően magas szintű teljesítményt nyújtani.

– Kemény mérkőzések várnak még ránk idén, ezért a körülményekre tekintettel a lehető legjobb formánkat kell hoznunk a lehető legjobb játékosokkal – indokolja a döntést Szabó Gergő.

– Úgy érzem, hogy a csapattársaimmal és a klubbal szemben is az a legkorrektebb, ha hazautazok. Sajnos nincs olyan állapotban a térdem, hogy tudjam hozni a saját magam és a klubvezetés által elvárt színvonalú játékot és így nem szeretnék értékes játékperceket elvenni a többiektől. – teszi hozzá Frida Eldebrink.

A csapatvezetés és a csapat, valamint svéd játékos kölcsönösen sok sikert kívántak egymásnak; fájdalmas, de szükséges volt a búcsú.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!