labdarúgás

2019.07.01. 16:18

Baranyai bajnokcsapatot győzött le a Mórágy

Berg Sándor

Fotó: Makovics Kornél

Sikeresen zárta le a sikeresnek mondható szezonját a megyei másodosztályban szereplő Mórágyi SE. A bajnokságban ezüstérmet szerző gárda vasárnap barátságos mérkőzésen fogadta a Baranya megye hasonló osztályának aranyérmesét, a Véménd KSE-t.

A vendégek bajnokhoz méltón kezdtek, s – bár megvoltak a helyzetek Illés Béla együttese előtt is, de – korán 3–0-s előnyt építettek ki. A szünet előtt visszajöttek egy gólra Kovács Kevinék, akik a második félidőben az elmúlt szezonokban hazai pályán rájuk jellemző játékkal megfordították, s megnyerték a mérkőzést.

Mórágyi SE–Véménd KSE 5–3 (2–3)

Mórágy, 200 néző. V: Kiss G. (Kapéter, Pesti).

Mórágy: Vecsei R. – Grassy (Benkő), Nagy Á., Simon J. (Mezei), Tóth B. – Bene (Tóth Tibor), ifj. Sztojka Cs., Berényi Sz., Babanics F. – Kovács K., Tóth L. Edző: Illés Béla.

Gólszerzők: Kovács K. 2, Tóth L. 2, Babanics F.

A találkozó után a település polgármestere, Glöckner Henrik, valamint a Magyar Labdarúgó-szövetség megyei igazgatója, Krausz Márton adta át a bajnoki másodiknak járó ezüstérmeket a csapat tagjainak, akiknek gratulált a megyei szövetség társadalmi elnöke, Süli János is. Átvette a gólkirályi elismerést az ősszel 34 találatig jutó (tavasszal már az NB III-as Szekszárdi UFC-ben szereplő) Tóth Tamás is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!