Strandlabdarúgás

2019.07.23. 19:25

Büntetőkkel búcsúzott a magyar válogatott

Hosszabbítás után, büntetőkkel maradt alul a magyar válogatott Azerbajdzsánnal szemben az oroszországi világbajnokság selejtezősorozatában.

Berg Sándor

Forrás: MSMN

A két bonyhádival, Genczler Kornéllal és Szász Dáviddal felálló nemzeti csapat kemény, fizikális és végig nagyon szoros mérkőzést játszott az európai ranglistán két (12.), a világranglistán három hellyel (16.) előttük álló azeriek ellen.

Az egyenes kieséses szakasz mérkőzésén Bartha Balázs találatával még a magyarok szereztek vezetést, majd Szentes-Bíró Tamás és Szász találatai után, 3–3-as rendes játékidőt követően a háromperces hosszabbításban sem tudtak dűlőre jutni a felek.

Fotó: MSMN

Sajnos, ekkor már nem számíthatott Szász Dávidra Ughy Márk szövetségi kapitány, a Bonyhád BFC játékosának fejét olyan erővel találta el a labda, hogy csak segítséggel tudta elhagyni a pályát.

Az „orosz rulettben” Genczler értékesítette büntetőjét, Bartha Balázs azonban kihagyta a sajátját, így a magyar válogatott számára a legjobb tizenhat között ért véget a selejtező, s így lemarad az év végi világbajnokságról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!