multisport

2019.07.25. 06:54

Farkas döntőt fut ma 200 méteren

Berg Sándor

Futamgyőztesként, összesítésben a második legjobb idővel jutott be a bakui Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) 200 méteres döntőjébe a dombóvári Farkas Bence. A szám 17 éves országos bajnoka 21,40 másodperces idővel, új idei csúccsal ért célba. Tarr Imre tanítványa ma 18.50 órakor éremért fut az azeri fővárosban.

Borítóképünkön: Miklós Melinda és Renczes Rebeka. Fotó: MW

Az U16-os leány kosárlabda-válogatott, két szekszárdival, Miklós Melindával és Renczes Rebekával a kezdőben, 62–39-re múlta felül Törökországot a szerdai játéknapon, így két győzelemmel (hétfőn a lengyeleket 95–50-re verték) és egy vereséggel (a csehek kedden 75–63 arányban bizonyultak jobbnak) a második helyen zárta a csoportkört Igor Skocovski szövetségi edző együttese.

Miklós Melinda 13 pontig, 5 lepattanóig, valamint 3-3 gólpasszig és labdaszerzésig jutott, míg Renczes Rebeka neve mellé 4 pont, 7 lepattanó, 5 assziszt és egy labdaszerzés került fel.

Az augusztusi Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott a mai szünnap után pénteken a legjobb négy között folytatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!