labdarúgás

2019.07.08. 10:07

Harmadik edzőmeccsén sem kapott gólt a Paks

Harmadik felkészülési mérkőzésén a harmadik győzelmét jegyezte a Paksi FC, amely bő fél órát emberhátrányban játsszva 2–0-ra verte a Pécsi MFC-t.

Berg Sándor

Fotó: Molnár Gyula

Május 11. után játszott meccset újfent a Fehérvári úti stadionban a paksi együttes. Ebben a közel két hónapos holtidőben nemcsak a csapatnál történtek változások (a kispadon Tomiszlav Szivics váltotta Csertői Aurélt, többen távoztak és érkeztek a csapathoz), de a stadion is szemmel látható fejlődésen ment keresztül. Az A-lelátó vaspillérjei és maga a lelátó már szinte kész van, mindössze a zöld székek és a szektorok alatti öltözők kialakítása van hátra.

Fejlődésen a paksi csapat is átmegy, amely a harmadik felkészülési mérkőzését is kapott gól nélkül nyerte meg. Tomiszlav Szivics ezúttal is két csapatnyi játékost próbált ki, akik nem könnyítették meg a dolgát abban, hogy kikre számíthat majd a bajnokság során. Ha a tervben nem is volt benne, de Osváth Attila kiállításával az emberhátrányos szituációkat is gyakorolhatták az atomvárosiak.

„Először azzal kezdeném, hogy óriási gratuláció illeti az összes játékosom, mind a 35 labdarúgót, hiszen a tréningeken keményen odateszik magukat. Ez nagyban hozzájárul a csapat jó hangulatához, és abban is szerepe van, hogy eddig így sikerültek a felkészülési mérkőzéseink. Igazi csapatmunka van, ami mindig és mindenhol visszaköszön, szép érzés ez – mondta a mérkőzés után a paksiak vezetőedzője a klub hivatalos oldalának. – Ebben az időszakban továbbra is az a fontos, hogy senki nem sérült meg. Nem kaptunk gólt, valamint sajnos azt is kipróbálhattuk, hogy az emberhátrányos játékot hogyan tudjuk megoldani. Megoldottuk, szóval csupa jó érzésem van” – zárta Tomiszlav Szivics.

Felkészülési mérkőzés

Paksi FC–Pécsi MFC (NB III) 2–0 (1–0). Paks, Fehérvári úti stadion.

Paks, 1. félidő: Rácz G. – Kővári, Zachán, Gévay, Bobál D. – Egerszegi, Molnár D., Báló – Fejős (Kesztyűs B., 29.), Pál, Hahn. Paks, 2. félidő: Nagy G. – Osváth, Lenzsér, Fejes A., Bor D. – Windecker, Papp K., Cseke – Bartha, Böde D., Remili. Vezetőedző: Tomiszlav Szivics. Gólszerző: Hahn (20.), Böde D. (86.). Kiállítva: Osváth (54.).

A paksiak szerdán a szlovéniai Mariborba utaznak tíz napos edzőtáborba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!