kosárlabda

2019.08.14. 07:15

Bonyhádon készültek a KSC fiatal játékosai

TN

Forrás: KSC Szekszárd

A Bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium, Kollégium és Általános Iskola adott otthont a KSC Szekszárd szokásos nyári edzőtáborának, ahol negyven utánpótláskorú kosaras kezdte meg a felkészülést a 2019/2020-as szezonra – számolt be róla a klub honlapja.

„Remek körülmények között voltunk, hiszen egy helyen volt a szállás, az étkezés, az atlétikai és az erősítő munka, míg a nagyon közeli általános iskolában végezhettünk a labdás edzéseket. Három csapattal, negyven játékossal dolgoztunk.

A junior és kadettcsapatból hiányoztak játékosok: Horváth, Miklós és Renczes az U16-os válogatottal készül az augusztus végi Európa-bajnokságra, Németh az U15-ös válogatott képzőtáborában edzett Pécsett, Andi, Holcz és Vincze az NB I.-es csapattal kezdte meg a felkészülést, Pop pedig még otthon, Romániában van” – idézte az oldal Harsányi Máriát.

Az U12-es gyermekcsapattal Stierné Jankovics Mária dolgozott, napi három edzés (két kosárlabda és egy erősítő) volt a program. Az U14-es serdülőcsapat Baki Sándorral készült. Nekik napi négy edzésük volt, egy erősítő, két kosárlabda és egy esti játék. Mindkét csapatnál Horváth Vivien segített be, az erősítő edzéseket pedig Jánossy Csaba erőnléti edző vezette.

Az U16–U18-as kadett-junior vegyes csapattal Harsányi Mária és Baki Eszter dolgozott, szintén napi négy edzéssel.

Ezúttal is volt sztárvendége a tábornak: Studer Ágnes, a felnőttválogatott irányítója látogatta meg a fiatalokat, és számolt be a nyári felnőtt Európa-bajnokságról, ahol a magyar csapat irányítójaként remekül teljesített.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!